dilluns, 4 d’abril del 2011

Lliure elecció

M'agrada pensar que hi ha el camí correcte, i que només he de trobar-lo i seguir-lo. Però la veritat és que hi ha tantes possiblitats, que fa por.

5 comentaris:

martona ha dit...

si és que la vida és una aventura incerta brug, però no t'entretinguis gaire en le bifurcacions e? que el teu camí serà llarg segur, que jo sé que vos arribaràs lluny :)

play play play

la vida té vida pròpia - Sònia Moll Gamboa ha dit...

El camí correcte és el que escollim des de nosaltres mateixes per fer l'experiència de la vida, simplement. No hi ha camins equivocats, hi ha camins viscuts, sentits, palpats.
Una abraçada!

mar ha dit...

no hi ha camins correctes i incorrectes. tant sols hi ha camins escollits (per activa o passiva) i viscuts amb més o menys intensitat. el que té sentit és escoltar el que un vol, i anar en aquella direcció, les bifurcacions que es rebutgen només cal tenir-les enc ompte en el moment d ela decisió, després només cal oblidar-les i seguir vivint endavant.

o si més no així és com ho veig jo.

Ada ha dit...

Crec que potser he posat l'èmfasi d'aquesta frase en el terme "camí correcte"...quan en el que realment estava reflexionant és en les "tantes possibilitats", i en la nostra llibertat més absoluta. I com a vegades ens fa por assumir-la.

Gràcies per tots els comentaris noies guapes!:)

ester ha dit...

lliure?