divendres, 16 de novembre del 2012

Dissabte pluja

Jo porto molts dies mirant la pàgina web del temps i no acabo d’entendre perquè cada dia em diu una cosa diferent. Que si dimecres pluja, dijous sol, divendres sol. Que si dijous pluja forta, divendres sol, dissabte sol espatarrant, diumenge núvol. Que si divendres sol, dissabte núvol, diumenge sol. Estic farta, més que farta, i he decidit que faré com sempre. No creuré ni en els homes del temps ni en la meteorologia en general. Que tant pot fer sol com caure un diluvi i jo ho atribuiré tot a l’atzar, perquè aquestes oscil•lacions constants no fan més que crear un caos de plans de futur. M’hi plantaré amb el paraigües, la bufanda, el jerseiet, els tirants, els guants i l’impermeable, tot per si de cas.

4 comentaris:

Ariadna ha dit...

No es podrà dir que no ets una dona preparada.

ester ha dit...

t'has equivocat... corregeixes cançons i no conjugues bé tu tampoc... "dissabte plourà" i tant si plourà... he mirat la predicció en el meteocat per municipi i les probabilitats són "molt altes" i donat que és demà... el marge d'error es redueix bastant... però tu segueix pensant en la màgia i la fantasia, que l'estadística i la ciència no existeixen... ni la telepatia, clar!

;)

The_DoS ha dit...

...definitely have to subscribe Ester's comment on this one...!

Anònim ha dit...

Tens tota la raò. Això de estar pendent d'aquestos xerrar es del temps es de bobalics que pensen que tot es ciència i encara no han entès que el principi de la insdeterminació es una constant, especialment quan es te en comte la llibertat... Molt be: situés previsora, pero no te deixis influir gaire en el quefer per aquets que xerren i xerren del temps que ferà.